Cara Mengubah Tandatangan Anda di iPhone

Garis tandatangan yang anda fikirkan dengan sangat baik semasa menyiapkan klien e-mel berasaskan penyemak imbas Web anda tidak akan dibawa masuk dalam aplikasi Mel asli iPhone anda. Walau bagaimanapun, anda dapat dengan cepat menyediakan satu baris tandatangan tunggal untuk semua akaun e-mel di iPhone anda, atau tandatangan unik untuk akaun individu.

1

Ketik aplikasi "Tetapan".

2

Ketik "Mel, Kenalan, Kalendar."

3

Tatal ke bahagian Mel ke bawah, dan di bahagian itu ketuk "Tandatangan."

4

Ketik untuk meletakkan tanda semak di sebelah kanan Semua Akaun jika anda ingin menggunakan garis tanda yang sama ketika menjawab dari mana-mana akaun e-mel yang disediakan di iPhone anda. Sebagai alternatif, ketuk untuk meletakkan tanda semak di sebelah Per Akaun untuk menyediakan tandatangan yang berasingan untuk setiap akaun e-mel pada iPhone anda. Sekiranya anda memilih satu baris tandatangan untuk semua akaun, anda hanya akan melihat satu bidang untuk memasukkan tandatangan. Sebagai alternatif, jika anda memilih untuk menyediakan tandatangan unik untuk setiap akaun e-mel, anda akan melihat medan kosong yang dikaitkan dengan setiap alamat e-mel.

5

Ketuk di ruang kosong dan gunakan papan kekunci di skrin yang dipaparkan untuk memasukkan garis tanda tangan anda.

6

Ketuk butang "Mail ..." di sudut kiri atas untuk menyimpan perubahan anda dan kembali ke skrin Mail, Contacts, Calendars.