Pemberian Perniagaan untuk Pasangan Tentera

Pentadbiran Perniagaan Kecil Amerika Syarikat, universiti dan organisasi bukan untung menyediakan dana untuk pasangan tentera untuk meneruskan kerjaya dalam perniagaan atau memulakan perniagaan milik keluarga. Pemberian ini membayar perbelanjaan pengajian dalam kolej tradisional atau kursus latihan dalam talian. Keluarga dengan veteran kurang upaya mempunyai peluang untuk mengimbangkan tanggungjawab kerja dan pengasuhan dengan fleksibiliti perniagaan milik keluarga dengan lebih baik.

Biasiswa Kolej

Beasiswa Pasukan Tentera Udara memberikan bantuan kewangan kepada pasangan tentera yang menuntut ijazah bersekutu, sarjana muda, atau siswazah dalam bidang apa pun, termasuk perniagaan. Pemohon mestilah pasangan suami isteri anggota aktif Air Fore, Pengawal Nasional Udara atau Rizab Tentera Udara untuk layak mendapat biasiswa. Organisasi Bantuan Kecemasan Tentera juga memberikan biasiswa kepada pasangan anggota tentera yang aktif. Pasangan suami isteri di luar negara dan di seluruh negara boleh mendapat biasiswa untuk melanjutkan pelajaran ke peringkat sarjana dalam perniagaan.

Operasi Bertahan dan Berkembang

Pentadbiran Perniagaan Kecil dengan kerjasama Whitman School of Management menawarkan Operasi Berkekalan dan Berkembang kepada Pengawal Nasional, anggota Rizab dan keluarga mereka. Program latihan dalam talian selama lapan minggu membantu perniagaan yang beroperasi selama kurang dari tiga tahun mengembangkan rancangan perniagaan, strategi pemasaran dan panduan bagaimana mendapatkan pembiayaan. Perniagaan yang mapan dilatih teknik pemasaran sosial, mendapatkan kontrak kerajaan dan memasuki pasar baru. SBA menanggung kos latihan. Terdapat bayaran pendaftaran $ 75.

Bootcamp Keusahawanan untuk Veteran Kurang Upaya

Bootcamp Keusahawanan untuk Veteran Dengan Kurang Upaya ditawarkan melalui Whitman School of Management dan Florida State's College of Business kepada keluarga dengan seorang pejuang yang cedera atau pasangan yang masih hidup dari anggota tentera yang meninggal dalam perkhidmatan. Latihan keusahawanan adalah kursus dalam talian 60 hari dan bengkel sembilan hari di Universiti Syracuse. Sokongan berterusan dari fakulti dan usahawan berpengalaman diberikan setelah keluarga menyelesaikan kurikulum latihan. Universiti Syracuse merangkumi kos program, termasuk kursus latihan dalam talian, perbelanjaan perjalanan, penginapan dan makanan.

Pinjaman simpanan tentera

SBA memberikan jaminan untuk Pinjaman Bencana Cedera Ekonomi Tentera. Pinjaman ini bertujuan untuk menampung jumlah modal kerja yang diperlukan untuk membayar kewajipan yang diperlukan sekiranya pekerja penting dipanggil untuk bertugas aktif. Jumlah setiap pinjaman terhad kepada kecederaan ekonomi sebenar kerana kehilangan pekerja. Pinjaman mempunyai kadar faedah 4 peratus dan jangka masa pinjaman maksimum 30 tahun. Perniagaan kecil keluarga layak untuk memohon program pinjaman.