Kategori: Panduan

Syarat untuk Membuka Tempat Pizza

Sebilangan besar tempat pizza, menyediakan suasana santai dan menawarkan salah satu makanan kegemaran Amerika. Sama ada gaya lama, gaya kuali atau gourmet, tempat pizza pasti dapat menarik pelanggan apabila menawarkan pizza berkualiti dengan harga yang berpatutan. Walaupun tempat pizza bukanlah perniagaan paling mudah untuk dimulakan, syarat untuk membuka tempat pizza cukup mudah dan senang dicapai.

Read More

Cara Mengedit Tumblr Bio

Seperti mana-mana perkhidmatan blog, Tumblr membolehkan pengguna menambahkan bios profesional ke blog mereka. Biografi, yang menampilkan perincian khusus pengguna dan syarikat, boleh muncul di bar sisi halaman utama atau di halaman bebas. Dari masa ke masa, pemilik perniagaan dan pekerjanya memikul tanggungjawab dan gelaran pekerjaan baru, dan sebuah syarikat berkembang dan berkembang dengan pelbagai cara.

Read More

Kesan Gaya Kepemimpinan Terhadap Organisasi

Gaya kepemimpinan yang anda pilih untuk dilaksanakan dapat memberi kesan yang besar terhadap kejayaan atau kegagalan perniagaan kecil anda. Kepimpinan bukan sekadar membuat keputusan. Ini juga mengenai jenis budaya yang anda hasilkan di tempat kerja, struktur organisasi anda dan bagaimana anda menangani masalah dan masalah yang boleh menggoyahkan syarikat anda.

Read More

Cara Menambah Norton ke PC lain

Menjalankan Norton 360, Norton Internet Security atau Norton AntiVirus pada satu PC mungkin berfungsi di persekitaran rumah yang terdiri daripada satu komputer, tetapi untuk melindungi rangkaian dari penggodam dan perisian berniat jahat, perniagaan mesti menjalankan perisian anti-virus dan firewall di semua stesen kerja di dalam pejabat.

Read More

Cara Mendapatkan Ustream untuk Menunjukkan Skrin Komputer Anda

Sekiranya anda ingin membuat tutorial video atau memberikan penonton mengenai aplikasi yang anda buat, anda dapat menggunakan Ustream untuk menyiarkan layar komputer anda melalui Internet. Ustream adalah perkhidmatan streaming video langsung yang membolehkan anda membuat siaran seperti itu, yang biasanya dikenali sebagai screencast.

Read More

Mengapa Pelaksanaan Projek Penting untuk Perancangan Strategik dan Pengurus Projek?

Perancangan strategik adalah tindakan mewujudkan rancangan jangka pendek dan jangka panjang untuk membimbing organisasi untuk terus dan terus berjaya di pasaran. Pengurus projek mengawasi projek-projek tertentu yang akhirnya dirancang untuk membuat kemajuan menuju objektif perancangan strategik. Melaksanakan projek - meletakkan projek yang dirancang menjadi tindakan - penting bagi usaha perancangan strategik dan pengurus projek dalam beberapa cara.

Read More

Cara Membuat Halaman Web Dengan Suapan RSS

Real Simple Syndication dapat meningkatkan lalu lintas ke laman web perniagaan anda. Apabila orang melanggan RSS feed anda, mereka akan menerima pemberitahuan ketika kandungan laman web anda berubah. Suapan RSS boleh terdiri dari beberapa ayat atau keseluruhan laman web. Laman berita sering menggunakan RSS untuk memberi maklumat kepada orang lain tanpa perlu mengunjungi laman berita itu sendiri.

Read More

Contoh Perkara Yang Harus Dikenali Pekerja untuk

Pengiktirafan adalah alat sumber manusia yang digunakan untuk meningkatkan semangat dan prestasi pekerja. Contoh pengiktirafan termasuk pampasan wang, gelaran, penghargaan atau perbezaan lisan dan bertulis. Pengiktirafan harus menjadi usaha strategik untuk memenuhi tujuan dan inisiatif korporat sambil memasarkan nilai syarikat.

Read More

Apakah Inventori Motivasi Intrinsik?

Inventori Motivasi Intrinsik adalah soal selidik yang menilai motivasi individu melalui penentuan nasib sendiri dalam situasi tertentu. Di tempat kerja, motivasi cenderung berkaitan terutamanya dengan kekuatan luar - dengan kata lain, pembayaran dan faedah. Walau bagaimanapun, pekerja mungkin menunjukkan prestasi yang lebih baik jika mempunyai motivasi yang lebih mendalam.

Read More

Kelebihan Organisasi Perniagaan

Kepemilikan tunggal, perkongsian, syarikat, syarikat S dan syarikat liabiliti terhad adalah jenis organisasi perniagaan yang paling biasa di Amerika Syarikat. Setiap struktur perniagaan mempunyai kelebihan kewangan dan undang-undang. Memilih bentuk organisasi yang tepat boleh menjadi penting bagi kejayaan perniagaan jangka panjang.

Read More

Cara Menetapkan Matlamat untuk Produktiviti di Tempat Kerja

Produktiviti tempat kerja dapat diukur sebagai unit aktiviti per pekerja per jam kerja. Produktiviti yang lebih tinggi bermaksud peningkatan unit aktiviti per jam tanpa peningkatan usaha per unit atau sejam yang ketara. Peningkatan produktiviti membantu perniagaan bersaing dengan syarikat lain, berinovasi dan memastikan kos operasi tetap rendah.

Read More

Kemahiran Menghasilkan Strategi Pemasaran

Pemasaran memerlukan lebih dari sekadar kemampuan untuk membuat slogan yang menarik atau merancang iklan yang menarik perhatian. Penyelidikan dan pengurangan angka juga diperlukan untuk mengembangkan strategi pemasaran yang berkesan, dan keperluan untuk kemahiran yang bervariasi ini sering memerlukan pelbagai orang dengan bakat yang berbeza untuk menghasilkan rancangan yang komprehensif.

Read More

Adakah Nilai Tempat Kerja Berbeza untuk Lelaki & Wanita?

Kemungkinan perbezaan jantina di tempat kerja selalu menjadi topik hangat kerana mereka mungkin menjelaskan mengapa lelaki terus mendominasi di arena pekerjaan, walaupun kemajuan yang ketara dibuat oleh wanita. Data terkini menunjukkan bahawa lelaki dan wanita mempunyai keutamaan yang agak berbeza dalam pekerjaan mereka tetapi berkongsi idea asas mengenai apa yang mereka anggap penting.

Read More

Strategi Pelancaran Jenama

Semasa anda melancarkan jenama, anda memperkenalkan gambar, mengemukakan cadangan nilai dan menyampaikan bagaimana produk anda berbeza. Strategi pelancaran jenama anda harus menangani fungsi-fungsi ini dan menentukan bagaimana anda akan mempromosikan masing-masing kepada anggota pasaran sasaran anda.

Read More

Empat Gaya Komunikasi yang Berkesan di Tempat Kerja

Ketahui bagaimana pendengar berkomunikasi. Setiap rakan akan menggunakan satu daripada empat gaya komunikasi tempat kerja yang berkesan. Tentukan bagaimana pendengar berkomunikasi, dan anda boleh menyesuaikan bentuk komunikasi semula jadi anda sendiri untuk menyampaikan mesej anda dengan orang itu dengan lebih baik.

Read More

Cara Menukar Saiz Teks di iTunes

Walaupun perniagaan anda tidak memerlukan muzik untuk beroperasi, anda mungkin masih menganggap iTunes berguna untuk menguruskan podcast, video dan fail audio yang lain. ITunes mengatur semua fail media anda, membuat perpustakaan dan memaparkan fail anda dalam senarai jadual. Sekiranya anda mendapati bahawa teks di iTunes terlalu besar atau terlalu kecil, anda boleh menukar saiz fonnya sesuai dengan pilihan anda.

Read More

Teori Kehadiran Sosial dalam Pemasaran

Teori kehadiran sosial cuba menjelaskan hubungan antara media komunikasi - percakapan secara langsung berbanding dengan perbualan dalam talian misalnya - dan tahap bahawa seseorang tetap menyedari kehadiran orang lain. Oleh kerana sejumlah besar perniagaan telah beralih dari kedai batu bata ke Internet, bahan pemasaran telah diikuti.

Read More

Cara Memanjangkan Hayat Pencetak Toner

Apabila anda menggunakan pencetak anda setiap hari untuk menghasilkan gambar dan dokumen berkualiti tinggi dan kaya warna, perniagaan toner atau dakwat anda akan habis dengan cepat. Sekiranya anda perlu kerap menggunakan pencetak anda, membeli kartrij toner baru akan mengurangkan anggaran bekalan perniagaan anda.

Read More

Cara Melakukan Penggabungan Konsentrik

Penggabungan konsentris, yang sering disebut penggabungan kongenerik, adalah penggabungan firma yang beroperasi dalam industri yang sama tetapi tidak mempunyai hubungan bersama (seperti hubungan pembeli-penjual). Dalam penggabungan, satu firma mengekalkan kewujudannya sebagai sebuah syarikat sambil menyerap dengan berkesan firma yang lain, biasanya setelah menawarkan pampasan yang besar dan kehadiran yang berterusan dalam syarikat tersebut.

Read More

Kelebihan & Kekurangan Perniagaan Kecil

Sama ada anda merancang untuk memulakan usaha keusahawanan sepenuh masa atau perniagaan yang anda jalankan pada waktu petang dan hujung minggu, memulakan perniagaan kecil dilengkapi dengan pelbagai faedah dan tanggungjawab. Dari peningkatan pendapatan dan kepuasan peribadi hingga berjam-jam dan kemungkinan kebankrapan, risiko dan ganjaran yang terlibat dalam memulakan syarikat anda harus ditimbang dengan teliti.

Read More

Cara Membuat Flyer Handyman

Flyers adalah alat pemasaran yang jimat dan penting yang boleh anda gunakan untuk mempromosikan perniagaan tukang anda. Sebaik sahaja anda membuat risalah, hantarkan surat atau hantarkan kepada pelanggan lama dan mungkin baru yang mungkin memerlukan perkhidmatan pembaikan anda. Banyak pilihan yang boleh anda pilih untuk merancang risalah anda berbeza bergantung pada kemampuan kreatif dan anggaran anda.

Read More

Cara Root HTC Glacier

HTC Glacier adalah telefon pintar kaya ciri yang menampilkan pemproses Qigcommm MSM8255 1 gigahertz dan memori dalaman 4GB. Glacier berjalan pada sistem operasi mudah alih Android 2.2, OS yang sangat disesuaikan. Namun, HTC tidak memberikan akses penuh kepada penggunanya ke sistem operasi. Mereka tidak dapat melakukan overclock pemproses atau memasang aplikasi tertentu yang memerlukan akses penuh ke OS.

Read More

Apakah Perjanjian Pinjaman Perniagaan?

Salah satu kaedah perniagaan untuk mengumpulkan wang adalah pinjaman perniagaan. Sekiranya anda berjaya, bank, tidak seperti pelabur ekuiti, masih hanya mendapat faedah dan bukannya peratusan keuntungan atau bahagian syarikat. Namun, ingat bahawa anda mesti membayar balik pinjaman tanpa mengira kejayaan syarikat anda.

Read More

Cara Mengumpulkan Data Melalui E-mel Dengan Akses

Dengan persediaan yang betul, anda dapat mengumpulkan maklumat untuk dimasukkan ke dalam satu jadual data atau beberapa jadual di Microsoft Access. Untuk melakukannya, anda mesti terlebih dahulu memasang dan mengkonfigurasi Outlook dengan betul. Selebihnya prosesnya mudah, terima kasih kepada wizard pengumpulan data, yang akan memandu anda membuat borang pengumpulan data.

Read More

Cara Meletakkan Skype di Desktop Anda

Walaupun Skype menyediakan aplikasi untuk mengakses rangkaian Skype di Windows 8, anda mungkin lebih suka penampilan, nuansa, dan fungsi tradisional versi desktop. Versi ini berfungsi dalam mod desktop Windows 8, yang serupa dengan versi Windows sebelumnya. Memasang Skype untuk Desktop meletakkan jalan pintas di desktop dan menyatukan pautan di skrin Mula Windows 8, sehingga program ini tersedia untuk kegunaan perniagaan.

Read More

Berapakah Kos Purata Cukai Syarikat?

Di Amerika Syarikat, syarikat memfailkan penyata cukai yang berasingan dari penyata individu. Syarikat perlu memfailkan Borang 1120. Syarikat menggunakan undang-undang cukai yang berbeza daripada individu, jadi kadar cukai berbeza untuk syarikat berbanding dengan individu. Setiap tahun, Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri menyediakan statistik untuk setiap jenis penyata cukai yang diajukan.

Read More

Asas Perniagaan Penanam Semula Belakang

Ramai orang memulakan perniagaan tapak semaian halaman belakang sebagai cara untuk mendapatkan sejumlah wang tambahan, tetapi ia juga boleh menjadi perniagaan profesional sepenuh masa yang menyeronokkan, menguntungkan, selagi anda menggunakan amalan perniagaan yang baik. Anda mungkin menanam tanaman di rumah, tetapi anda boleh menggunakan kaedah perniagaan asas yang sama seperti perniagaan lain untuk membantu anda mencapai kejayaan.

Read More

Cara Memulakan .gif Animasi di Firefox

Apabila anda mengklik dua kali fail .gif animasi, anda mungkin tidak melihat animasi GIF - Windows tidak disertakan dengan animator GIF bawaan. Apabila anda cuba membuka GIF, Windows meneruskan permintaan klik anda ke program lalai yang mengendalikan fail GIF. Program ini mungkin Photoshop di beberapa komputer dan MS Paint pada yang lain.

Read More

Cara Menulis Surat Pertunangan untuk Pengauditan

Surat pertunangan untuk pengauditan berfungsi untuk beberapa tujuan. Bagi juruaudit dan pelanggan, ini mengenal pasti skop kerja yang akan dilakukan, garis masa di mana ia akan disediakan, struktur yuran profesional, dan batasan penglibatan. Oleh itu, penting untuk mendokumentasikan perjanjian untuk perkhidmatan dengan betul sebelum memulakan kerja audit.

Read More

Cara Menukar PowerPoint ke SCR

Penjimat skrin, atau fail SCR, membolehkan pengguna menyesuaikan desktop mereka dengan gambar pilihan mereka. Platform tayangan slaid Microsoft, PowerPoint 2010, menawarkan fungsi, fleksibiliti dan kemampuan untuk membuat persembahan yang menarik. Ia juga membolehkan anda menyimpan slaid atau siri slaid sebagai gambar dan menukarnya ke screensaver.

Read More

Mengapa Inventori Penting untuk Syarikat Pembuatan?

Bayangkan anda menjalankan kedai roti dan tiba-tiba menyedari bahawa anda tidak mempunyai cukup tepung untuk menyelesaikan pesanan untuk salah satu pelanggan terbesar anda. Sebagai pengeluar barangan bakar, tepung adalah komponen utama bagi produk akhir anda dan oleh itu merupakan bahagian penting dalam inventori anda.

Read More

Apa itu Pemasaran yang mengganggu?

Pemasaran yang mengganggu, seperti namanya, bersifat invasif dan mematikan pengguna. Walaupun anda mungkin menganggap tidak ada publisitas buruk, pelanggan dapat mengembangkan antipati terhadap perniagaan, yang bermaksud kempen pemasaran telah mencapai kebalikan dari tujuannya. Apa yang dianggap mengganggu itu berbeza-beza di antara pengguna, jadi tanya pelanggan anda dengan kerap untuk menentukan keberkesanan usaha pemasaran anda.

Read More

Cara Membuat Grafik Berkelip di Microsoft Word

Beberapa ciri Microsoft Word yang paling menarik terletak di sebalik butang butang dan menu yang anda lihat di Ribbon. Anda mungkin tidak banyak menggunakan praktikal untuk kesan grafik yang berkedip, tetapi anda boleh menambahkannya ke dokumen perniagaan dengan mengintip di belakang tabir dan menetapkan harta animasi.

Read More

Flickr Vs. Picasa untuk Mempromosikan Jenama Anda

Dengan kemampuan untuk berkongsi sejumlah besar foto dalam talian, Picasa dan Flickr berpotensi menjadi alat berharga untuk dipertimbangkan dalam promosi jenama. Walaupun Flickr telah menjadi peneraju industri di bidang ini, pengambilalihan Picasa oleh Google telah menjadikannya relevan dalam kategori ini.

Read More

Cara Membungkus Garis di NetBeans

NetBeans IDE membolehkan anda mengurus program Java dengan lebih mudah daripada yang mungkin menggunakan penyunting teks asas. Salah satu kelebihannya ialah alat pemformatan kodnya. Alat ini membolehkan anda memformat dan menyusun kod supaya fail Java yang besar dalam perniagaan atau projek peribadi anda lebih terkawal.

Read More

Cara Menambah Kapsyen ke Album Foto di Desktop Picasa

Ramai peminat gambar menulis maklumat deskriptif di bahagian belakang foto yang mereka ambil. Ini membantu mereka mengenal pasti gambar dan menuliskan idea mengenai gambar yang kekal dengannya selama-lamanya. Anda boleh melakukan perkara yang sama dengan foto dalam album foto Google Picasa anda. Anda sebenarnya tidak boleh menulis di bahagian belakang gambar anda, tetapi anda boleh membuat kapsyen deskriptif muncul di bawahnya semasa anda melihat-lihat album anda.

Read More

Cara Meletakkan Disqus di Halaman Tumblr

Sekiranya anda menggunakan Disqus, anda berpeluang memasang platform perbincangan di halaman Tumblr anda. Disqus menawarkan mekanisme komen yang lebih mantap daripada Tumblr. Sebagai contoh, anda boleh memasang perlindungan spam dan memberi komen yang sederhana, sementara pelanggan anda mempunyai kemampuan untuk berkongsi catatan anda di laman media sosial dan menyusun entri catatan.

Read More

Implikasi Kos Kawalan Dalaman

Sebagai pemilik perniagaan kecil, anda harus mengimbangi keperluan untuk mengekalkan kawalan dalaman yang mencukupi dengan kekangan anggaran. Walaupun sistem kawalan dalaman yang berkesan sangat penting untuk memastikan anda memenuhi matlamat perniagaan jangka panjang, implikasi kos beberapa kawalan menjadikannya tidak masuk akal dalam sistem anda.

Read More

Cara Melakukan Penyata Untung Rugi

Penyata untung rugi menyenaraikan semua hasil yang dijana oleh perniagaan dan semua perbelanjaan yang dikeluarkan. Perbezaan antara jumlah kedua-dua kategori ini adalah jumlah keuntungan atau kerugian perniagaan. Membuat penyata untung rugi adalah fungsi perakaunan yang diperlukan untuk mana-mana perniagaan kerana dengan jelas menunjukkan di mana perniagaan menghasilkan sebahagian besar pendapatannya, dan / atau di mana ia mengeluarkan wang dalam bentuk perbelanjaan yang terlalu besar.

Read More

Cara Menyiapkan Penghala untuk Internet Berkelajuan Tinggi

Mengakses sambungan Internet yang pantas dan boleh dipercayai sangat penting bagi banyak perniagaan. Kabel jalur lebar atau penghala DSL membolehkan syarikat anda mengakses sambungan Internet berkelajuan tinggi di tempat kerja anda. Penghala berfungsi sebagai hab yang mengalirkan isyarat Internet Isyarat dari penyedia perkhidmatan Internet anda memasuki penghala dan kemudian dihantar ke satu atau lebih komputer riba, desktop atau peranti tanpa wayar di tempat kerja anda.

Read More

Trend Struktur Organisasi

Perniagaan anda harus mengikuti trend sedia ada dalam struktur organisasi untuk mengekalkan pekerja dan memastikan pelanggan berpuas hati. Secara dalaman, trennya adalah untuk menggabungkan kemampuan pekerja, motivasi dan tujuan syarikat, sementara secara luaran, fokusnya adalah pada pelanggan. Anda harus mengetahui trend ini dan bagaimana anda dapat melaksanakan perubahan yang sesuai dalam organisasi anda untuk memupuk sikap pekerja yang membina dan pengalaman pelanggan yang positif.

Read More

Bagaimana Gaya Kepemimpinan Mempengaruhi Produktiviti Organisasi?

Gaya kepemimpinan anda mempengaruhi motivasi, keberkesanan dan produktiviti pekerja. Jenis gaya kepemimpinan yang berbeza menghasilkan hasil yang berbeza. Ada kalanya satu jenis gaya kepemimpinan adalah gaya terang-terangan di pejabat, tetapi gaya lain digabungkan dalam keperluan jabatan tertentu. Memahami bagaimana pelbagai gaya kepemimpinan mempengaruhi produktiviti membolehkan pemimpin menganalisis dan menyesuaikan diri dengan keberkesanan.

Read More

Perniagaan Kecil yang Menguntungkan Dengan Kos Permulaan Yang Rendah

Memulakan perniagaan memerlukan pelaburan yang besar. Sekiranya anda mempunyai belanjawan permulaan yang rendah, anda boleh memberi tumpuan untuk melaburkan masa dan bakat anda daripada jumlah wang yang banyak. Untuk menikmati peluang kejayaan terbaik dengan pelaburan kewangan yang sedikit, pilih perniagaan yang boleh anda mulakan dengan anggaran yang paling kecil.

Read More

Siapa Penonton Sasaran untuk Laporan Tahunan yang Diisi Dengan SEC?

Laporan tahunan adalah dokumen utama syarikat untuk menyampaikan hasil kewangannya untuk tempoh fiskal 12 bulan terakhir, serta jangkaan pendapatan dan keuntungan pengurusan untuk tahun berikutnya dan seterusnya. Selain menerbitkan laporan ini di laman web mereka dan mengirimkannya kepada pelabur, syarikat yang diperdagangkan secara terbuka mengemukakan butiran tambahan pada Borang 10-K dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS, atau SEC.

Read More

Faktor Kejayaan dalam Industri Penjualan Buku

Penjual buku menghadapi peralihan dari media cetak ke media digital, yang membawa kepada perubahan dalam industri penjualan buku. Penjual buku kini menawarkan banyak pilihan untuk pasaran e-reader. Sebilangan pembaca mendapati bahawa e-buku memberikan kemudahan dalam proses pemilihan dan memuat turun tajuk buku secara dalam talian.

Read More

Cara Menukar Mata Wang pada Nombor iWork

Aplikasi Numbers yang disertakan dengan rangkaian produktiviti iWork Apple setara dengan aplikasi Excel Microsoft. Oleh itu, aplikasi ini membolehkan anda membuat spreadsheet yang mengandungi nombor dengan pelbagai unit, termasuk mata wang. Mengubah mata wang sel tertentu atau sekumpulan sel dapat dilakukan dengan menggunakan pilihan "Inspektor" dalam aplikasi Numbers, memungkinkan Anda menyesuaikan mata uang mana yang ditampilkan di setiap sel spreadsheet anda.

Read More

Strategi Pemasaran untuk Bab Syarikat Perkhidmatan

Membangunkan rancangan pemasaran yang kuat sangat penting untuk kejayaan perniagaan apa pun. Syarikat perkhidmatan dapat menghadapi cabaran dalam strategi pemasaran mereka kerana mereka sering tidak menawarkan produk fizikal yang dapat ditunjukkan untuk pelanggan. Oleh itu, syarikat-syarikat ini bergantung pada tahap profesionalisme dan kecekapan yang tinggi.

Read More

Cara Memasukkan Nota Kaki di Penerbit

Penerbit Microsoft mungkin menjadi pilihan anda untuk membuat bahan pemasaran seperti buletin syarikat atau brosur, tetapi ia juga merupakan pilihan yang ideal untuk lebih banyak data atau risalah yang berat. Penerbit berfungsi hampir sama dengan Microsoft Word, tetapi tidak seperti Word, ia tidak mempunyai ciri nota kaki terbina dalam.

Read More

Cara Kakitangan dengan Betul

Mempekerjakan perniagaan kecil sering menjadi kunci untuk memaksimumkan keuntungan, terutamanya kerana perniagaan kecil tidak sering mempunyai modal untuk mengambil pakar dalam bidang penting, seperti pemasaran, sumber manusia dan kewangan. Perancangan yang teliti diperlukan untuk memastikan anda akan merekrut, wawancara, mengambil pekerja, melatih dan memberi pampasan kepada kakitangan dengan betul.

Read More

Kesan Negatif Telekomunikasi

Telecommuting dapat meningkatkan kepuasan pekerja dan menjimatkan wang syarikat anda untuk utiliti. Namun, ini bukan penyelesaian yang sempurna: Walaupun telekomunikasi mungkin lebih bahagia, prosesnya boleh memberi kesan negatif kepada syarikat. Semasa anda mempertimbangkan sama ada membenarkan atau tidak kakitangan anda bekerja dari luar pejabat, pertimbangkan kemungkinan kesan negatif untuk menentukan sama ada ia melebihi faedah.

Read More

Cara Mengakses Pinterest

Pinterest adalah perkhidmatan rangkaian sosial di mana pengguna menyematkan gambar yang mereka suka di papan pin. Pengguna lain dapat melihat papan dan gambar anda dan dapat memberi komen atau komen mengenainya, jadi anda boleh menggunakan Pinterest untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan anda. Anda boleh menyematkan gambar yang terdapat di cakera keras atau di Web menggunakan komputer anda.

Read More

Apakah Cukai Yang Diterima?

Syarikat yang mengeluarkan penyata kewangan menggunakan Prinsip Perakaunan yang Diterima Secara Umum, atau GAAP, bertanggungjawab untuk melaporkan liabiliti cukai pendapatan mereka. Walau bagaimanapun, peraturan GAAP sangat kompleks dibandingkan dengan peraturan IRS yang mesti dipatuhi oleh syarikat untuk tujuan pengembalian cukai.

Read More

Idea Pengiklanan Kreatif untuk Iklan Dalam Talian

Pengiklan di pasar televisyen, yang kecewa dengan penonton yang melaju cepat melalui iklan mereka, beralih ke laman Internet yang membuat penonton tidak melewati iklan mereka untuk mendapatkan konten. Namun, sama seperti penonton akan bangun dan pergi ke dapur semasa iklan sebelum munculnya DVR, begitu juga penonton dalam talian dapat menyesuaikan diri dengan membuka tetingkap lain di penyemak imbas mereka.

Read More

Butang Media Sosial vs Bar Alat

Menambah butang media sosial atau bar alat ke laman web perniagaan anda membolehkan pengunjung berkongsi kandungan dengan pantas dengan lingkaran sosial dalam taliannya. Pilihan antara butang media sosial dan bar alat, serta sejauh mana penyatuan mereka ke laman web anda, bergantung pada menentukan khalayak sasaran laman web perniagaan anda.

Read More

Topik Meja Bulat Rangkaian Perniagaan Kecil

Kejayaan perniagaan kecil bergantung pada memuaskan pelanggannya sekarang dan memperluas lingkaran pengaruhnya untuk menarik perniagaan baru. Mengadakan perjumpaan meja bulat rangkaian perniagaan kecil adalah cara untuk mencapainya, yang merangkumi peluang rangkaian bersama dengan perbincangan topik yang mempengaruhi banyak operasi perniagaan.

Read More

Kebaikan & Kekurangan Memiliki Perniagaan Landskap

Bekerja dalam perniagaan lansekap memungkinkan anda meluangkan masa di alam semula jadi, baik menjaga rumput pelanggan atau merancang dan menanam kebun untuk memenuhi keperluan dan keinginan pelanggan. Sebagai landscaper, anda mempunyai pilihan untuk bekerja di syarikat landskap yang sudah mapan atau berniaga sendiri dan memulakan perniagaan anda sendiri.

Read More

Kekurangan Orang Kurang Upaya di Tempat Kerja

Orang yang mempunyai kecacatan menghadapi banyak cabaran di tempat kerja. Beberapa masalah bergantung kepada ketidakupayaan mereka yang spesifik - seperti seseorang di kerusi roda, yang tidak dapat menjangkau barang-barang di atas jangkauan tangan mereka - tetapi kebanyakan orang yang mempunyai kecacatan juga menghadapi diskriminasi kerana sikap rakan sekerja mereka.

Read More

Cara Menambah Pemilik Bersama ke Akaun Bank

Menambah pemilik bersama ke akaun bank yang digunakan khusus untuk tujuan perniagaan kecil membolehkan kedua pemilik memiliki hak dan akses yang sama ke akaun tersebut. Untuk mengelakkan pengubahan wang haram dan pendanaan keganasan, USA Patriot Act menghendaki semua bank memperoleh, mengesahkan dan merekodkan pengenalan diri bagi setiap orang yang membuka akaun.

Read More

Perbezaan Cukai LLC & PC

Syarikat liabiliti terhad dan syarikat profesional, juga disebut syarikat perkhidmatan peribadi, adalah dua jenis entiti perniagaan yang beroperasi di Amerika Syarikat. Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri secara amnya mengenakan cukai kedua-dua LLC dan PC secara berbeza. Perbezaan utama adalah bahawa PC, yang dikendalikan oleh profesional seperti akauntan, jurutera dan peguam, dikenakan cukai seperti syarikat biasa, sementara LLC dikenakan cukai seperti perkongsian.

Read More

Cara membuatnya sehingga Anda Perlu Mengesahkan Tag Foto di Facebook

Teg Facebook adalah kaedah untuk rakan-rakan untuk memberitahu anda ketika mereka menyiarkan sepotong kandungan mengenai anda. Walaupun tidak mungkin melarang rakan memberi tag kepada anda, Facebook membolehkan anda menyemak semua teg sebelum mereka muncul di profil anda. Sekiranya anda menolak tag, teg tersebut masih akan muncul di foto rakan anda, tetapi tidak akan muncul di foto atau kisah dinding profil anda.

Read More

Cara Memasarkan kepada Penjual

Pemasaran kepada vendor tidak seperti pemasaran kepada masyarakat umum dengan harapan dapat menarik pelanggan. Penjual tidak begitu mementingkan penampilan atau persembahan produk tetapi dengan kualiti, harga dan potensi keuntungan yang disajikannya. Semasa memasarkan kepada vendor, anda mesti mencari padanan yang sesuai untuk produk anda sambil membuat perjanjian yang menarik bagi kedua-dua pihak.

Read More

Cara Membuka Kedai Minuman keras di Nashville

Kedai minuman keras Tennessee, tidak seperti perniagaan kecil lain, dikawal ketat oleh kerajaan negeri dan persekutuan. Untuk membuka kedai minuman keras di Nashville, anda mesti mematuhi peraturan dan undang-undang Suruhanjaya Minuman Beralkohol Tennessee. Sekiranya anda tidak mematuhi undang-undang minuman keras di Tennessee, kedai minuman keras Nashville anda boleh didenda dan anda boleh menghadapi masalah undang-undang dengan negeri ini.

Read More

Cara Membeli Stesen Minyak

Memutuskan membeli stesen minyak boleh menjadi tugas yang mencabar bagi mereka yang tidak biasa dengan perniagaan seperti ini. Beberapa faktor perlu dipertimbangkan seperti penempatan, pelanggan, pembekal, persaingan dan juga sama ada menyertakan kedai serbaneka dan bengkel. Sebuah stesen yang menerima banyak pelanggan berpotensi menghasilkan aliran tunai yang tinggi, sementara stesen minyak yang terletak jauh dapat memanfaatkan monopoli dan tetap beroperasi, berkat pasaran yang tidak terkawal.

Read More

Adakah Perbelanjaan Perjalanan adalah Kos Tetap?

Perniagaan kecil anda menanggung kos tetap dan kos berubah. Kos tetap adalah perbelanjaan yang mesti anda bayar setiap bulan tanpa mengira produktiviti dan keuntungan perniagaan anda. Kos berubah akan meningkat apabila anda berusaha meningkatkan penjualan atau pengeluaran. Anda mesti mengetahui perbezaannya sehingga anda dapat merancang usaha penjualan dan pengeluaran.

Read More

Petua Latihan Penjualan Telefon Pemasaran Keluar

Mempekerjakan telemarketer berpengalaman yang tahu bagaimana menggunakan telefon dan memenuhi syarat prospek adalah kunci untuk mengembangkan perniagaan anda. Tetapi telemarketer keluar yang paling produktif perlu belajar bagaimana melakukan sesuatu seperti yang anda mahukan dilakukan di syarikat anda.

Read More

Penyelesaian Pengiklanan Rumah Pengebumian

Ramai orang tidak suka memikirkan kematian sehingga ia kelihatan langsung di mata. Perkhidmatan rumah pengebumian mesti mengatasi halangan ini untuk memenangi perniagaan. Mencari kaedah untuk mendidik calon pembeli mengenai pentingnya pra-perancangan adalah kunci untuk memilih penyelesaian iklan. Anda juga perlu menutup pangkalan anda dengan mengiklankan perkhidmatan pengebumian untuk orang yang orang yang mereka sayangi tidak merancang lebih awal.

Read More

Kesan Kebisingan di Tempat Kerja

Mengeluh tentang kebisingan di tempat kerja boleh dianggap remeh bagi sesetengah orang, tetapi bunyi yang berlebihan atau berterusan dapat mempengaruhi kesihatan fizikal dan mental pekerja. Sama ada bunyi bising datang dari mesin pejabat, rakan sekerja atau pembinaan, kesannya boleh menyebabkan peningkatan emosi terganggu dan penurunan produktiviti.

Read More

Cara Mengeksport Hasil Carian Fail ke Excel

Beberapa perniagaan berfungsi dengan banyak fail komputer yang berbeza dan memerlukan cara untuk mengeksport senarai fail untuk pelanggan atau penggunaan dalaman. Sebagai contoh, jurugambar dapat menangani sejumlah besar fail gambar, dan penulis dapat menghasilkan banyak fail teks. Dengan menggunakan ciri carian bawaan Windows, anda dapat menyaring senarai fail untuk memenuhi kriteria carian tertentu, tetapi proses untuk memasukkan hasil carian ini ke Excel tidak begitu jelas.

Read More

Pemegang Saham & Hak Milik Tunggal

Dunia perniagaan memberikan banyak peluang kepada para pelabur. Beberapa perniagaan menawarkan peluang kepada pelabur untuk membuat keputusan dan mengawal aktiviti perniagaan. Perniagaan lain memberi ganjaran kepada pelabur secara kewangan. Banyak individu dengan wang tunai yang berlebihan mencari peluang untuk meningkatkan kedudukan kewangan dan menggunakan kemahiran keusahawanan mereka dengan melabur dalam perniagaan.

Read More

Bagaimana Saya Mengubah Penjajaran Pencetak pada HP C5280?

Sekiranya kartrij tinta tidak sejajar pada pencetak HP C5280 All-In-One, tinta tidak akan mendaftar dengan betul pada halaman yang dicetak. Ini bermaksud bahawa warna tidak akan diselaraskan dengan betul semasa dicetak. Sekiranya kartrij tidak sesuai, pesan ralat muncul di layar LED pencetak. Namun, pencetak akan menyelaraskan kartrij tinta secara automatik ketika fungsi "Align" dijalankan dari panel kawalan pencetak.

Read More

Alternatif untuk Sijil SSL Swasta

Sekiranya anda mempunyai laman web yang menangani maklumat sulit atau peribadi, adalah bijak untuk melindungi laman web tersebut menggunakan teknologi Lapisan Soket Selamat. Anda boleh melakukannya dengan menambahkan sijil SSL ke laman web anda. SSL berfungsi dengan menyulitkan maklumat sehingga penceroboh yang mungkin memintas maklumat tidak dapat membacanya.

Read More

Cara Memasang Semula Perlindungan Spyware AOL

Anda menggunakan Internet untuk berkomunikasi dengan pelanggan, membina kehadiran dalam talian anda dan meneliti trend perniagaan baru. Perniagaan anda tidak mampu menderita komputer yang dijangkiti perisian intip. AOL Spyware Protection, perkhidmatan percuma untuk ahli America Online, melindungi komputer anda dari perisian intip dan menghilangkan ancaman.

Read More

Penghapusan Cukai untuk Pemilik Perniagaan Kecil Indiana

Negeri Indiana membenarkan pemilik perniagaan kecil untuk menuntut banyak perbelanjaan perniagaan sebagai pemotongan cukai atau penghapusan penyata cukai pendapatan individu yang diajukan kepada negeri. Untuk menuntut semua kredit dengan betul, Indiana memerlukan pemfailan beberapa jadual tambahan yang memungkinkan untuk memindahkan maklumat dari penyata cukai persekutuan.

Read More

Memulakan Perniagaan Aksesori Kereta

Aksesori kereta, seperti body kit, pelek, penggera kereta dan sistem stereo, meningkatkan dalaman dan luaran kereta, trak dan kenderaan lain. Buka perniagaan aksesori dan pemasangan kereta untuk menjual barang-barang ini kepada mereka yang ingin menjadikan kenderaan mereka lebih selesa dan lebih senang dikendarai.

Read More

Perbelanjaan Apa yang Boleh Anda Modalisasi dalam Perniagaan Anda?

Huruf besar adalah proses mengambil sesuatu yang dibeli oleh perniagaan anda dan meletakkannya di kunci kira-kira anda. Sebagai contoh, jika anda membeli gudang kecil dengan harga $ 1 juta tanpa pinjaman, anda akan mengurangkan akaun tunai pada kunci kira-kira anda sebanyak $ 1 juta dan menambah akaun aset modal anda dengan jumlah yang sama.

Read More

Cara Memajak Perniagaan Restoran

Sebilangan pemilik restoran memilih untuk membina laman restoran baru dari bawah, sementara yang lain lebih suka menyewa ruang yang siap untuk dipindahkan. Strategi terakhir ini bermanfaat kerana anda tidak perlu mengeluarkan banyak wang untuk peralatan dan pembinaan. Dalam beberapa kes, perniagaan restoran berada di lokasi yang mendapat aliran pengunjung yang tetap.

Read More

Keperluan Alat Tulis Syarikat

Alat tulis syarikat adalah seperti kad panggilan, yang memberitahu pelanggan, pembekal dan perniagaan lain dari mana asal dokumen atau surat-surat. Alat tulis yang dibuat dengan baik dapat memberi syarikat profesionalisme dan kredibiliti, serta memberikan keseragaman sepanjang komunikasi syarikat. Walaupun tidak ada keperluan standard, membuat alat tulis yang menarik dan sesuai dengan amalan perniagaan tradisional adalah tindakan terbaik.

Read More

Cara Menulis GUI di Java

Menulis aplikasi Antara Muka Pengguna Grafik di Java membolehkan program anda memberikan pengalaman pengguna yang visual dan responsif. Perpustakaan Swing dan AWT menyediakan satu set sumber standard kepada pembangun untuk membuat elemen yang dapat dilihat dan menangkap interaksi pengguna. Pembangun mempunyai banyak pilihan dari segi susun atur dan persembahan untuk aplikasi GUI.

Read More

Kebaikan & Keburukan Memasukkan Perniagaan

Memulakan perniagaan adalah prospek yang menarik. Kepuasan melihat impian dan kerja keras membuahkan hasil adalah satu sebab mengapa banyak usahawan berangkat setiap hari. Seorang pemilik perniagaan kecil mesti memutuskan apakah penggabungan adalah struktur terbaik untuk entiti perniagaan barunya. Terdapat beberapa faedah untuk menggabungkan, dan ada kekurangannya.

Read More

Bagaimana Mengetahui Halaman Yang Dikunjungi Pelawat Dengan Analitis Google

Laporan Analisis Dalam Halaman Google Analytics memberi anda kemampuan untuk memilih halaman mana pun dari laman web anda dan melihat halaman yang dilayari pengunjung setelah melihatnya. Ini memberi anda gambaran mengenai cara lalu lintas mengalir melalui laman web anda, memberikan maklumat mengenai apakah sistem navigasi anda cukup sederhana dan apakah kandungan anda berkesan untuk menjaga pengguna tetap terlibat.

Read More

Cara Menetapkan Makluman Inventori Rendah di Excel

Perisian Microsoft Excel mempunyai elemen pemformatan bersyarat yang membandingkan nilai antara sel. Ciri ini membolehkan para pegawai inventori menetapkan bilangan unit minimum kerana mereka membandingkan nilai untuk tahap penyusunan semula dan mendapatkan bacaan yang disorot setiap kali jumlah unit sebenar berada di bawah nilai tersebut.

Read More

Cara Membuat Menu Makan Malam Restoran

Memutuskan apa yang akan dimasukkan ke dalam menu mungkin merupakan salah satu aspek terpenting dalam membuka dan menjalankan restoran. Pilihan menu harus menarik pelanggan dan membuat mereka ingin kembali untuk mencuba lebih banyak hidangan. Apabila seorang chef atau restaurateur merancang menu, lebih kepada melayani pelanggan daripada memenuhi kehendak pemilik atau chef, walaupun menu tersebut harus mencerminkan bakat dan kemahiran koki.

Read More

Cara Membuat Rancangan Projek yang Berjaya

Sebelum anda mula menyiapkan rancangan projek anda , ingatlah bahawa ia jauh lebih banyak daripada apa yang anda komited untuk membuat kertas kerja. Rancangan projek bermula dengan perkara lain; ia bermula dengan perbualan dan pembentukan hubungan. Anda mesti berkumpul dengan orang-orang yang anda terlibat dalam projek ini dan berbual dengan mereka.

Read More

Kepentingan Kesan Pertama dalam Perniagaan

Pemilik perniagaan sering menghabiskan banyak masa dan sumber untuk menjaga pelanggan yang ada, dengan menjalin hubungan baik dan mengekalkan standard perkhidmatan pelanggan yang tinggi. Secara konsisten membuat kesan pertama yang kuat adalah mustahak untuk mendapatkan pelanggan dan pelanggan baru, apa yang mesti dilakukan oleh setiap syarikat untuk berjaya.

Read More

Berapa Kos untuk Memulakan Perniagaan Penjagaan Anjing?

Seperti pusat jagaan kanak-kanak, banyak pemilik anjing mencari pusat jagaan harian anjing. Perniagaan penjagaan harian anjing memberikan pengasuhan dan sokongan harian untuk keperluan fizikal anjing. Anjing boleh berinteraksi dengan anjing lain dan mendapat perhatian yang konsisten sepanjang hari. Banyak pemilik anjing sanggup membayar bayaran yang berpatutan untuk menempatkan anjing mereka di persekitaran ini.

Read More

Tetapan Lalai untuk Skrin MacBook

Ketika komputer peribadi pertama kali diciptakan, resolusi layar yang disertakan adalah resolusi yang anda dapat. Sekarang kebanyakan komputer memberikan anda pilihan paparan, yang membolehkan layar komputer anda untuk mensimulasikan format lain. MacBook tidak terkecuali. Masalah boleh timbul apabila anda mengubah tetapan layar dan tidak dapat mengingat tetapan lalai.

Read More

Cara Mengiklan di Laman Perjalanan

Pengiklanan laman web pelancongan digemari oleh banyak syarikat yang ingin menjangkau segmen populasi yang melancong, mempunyai pendapatan boleh guna yang diperlukan untuk melakukannya, secara budaya mengetahui dalam banyak kes, dan agak pandai dari segi teknologi. Laman web pelancongan banyak, dari syarikat penerbangan hingga gabungan, masing-masing mempunyai khalayak sendiri dan pilihan pengiklanannya sendiri.

Read More

Senaraikan Empat Jenis Dimensi Fokus yang Digunakan dalam Pengurusan Operasi

Setiap perniagaan beroperasi berdasarkan empat dimensi fokus asas: kewangan, pelanggan, proses dalaman, dan pembelajaran dan inovasi. Bahagian teori operasi operasi ini berasal dari penyelidikan Robert S. Kaplan dan David P. Norton. Dimensi tidak saling eksklusif. Sebagai contoh, pekerja yang menjadi lebih cekap melalui pembelajaran dapat meningkatkan fungsi proses dalaman, menurut "Prinsip Pengurusan: Edisi Kontemporari untuk Afrika," oleh PJ Smit.

Read More

Cara Memulihkan Cukai Gaji Lebih Bayar

Cukai gaji, juga dikenali sebagai cukai pekerjaan, termasuk cukai pengangguran persekutuan dan negeri, cukai Medicare dan cukai Jaminan Sosial. Cukai gaji juga merangkumi jumlah yang dikeluarkan oleh Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri yang perlu anda tolak untuk cukai pendapatan persekutuan pekerja dan bahagian cukai Medicare dan Jaminan Sosial mereka.

Read More

Keperluan PowerPoint

Sekiranya perniagaan anda mempertimbangkan untuk menaik taraf ke PowerPoint 2013, mungkin untuk paparan penyampai yang dipertingkatkan, penyatuan ke perkhidmatan Microsoft lain seperti Skydrive atau cara baru untuk berkongsi dokumen, penting untuk mengkaji dengan teliti keperluan sistem untuk perisian.

Read More

Tanggungjawab Kakitangan Pengurusan Kewangan

Piawaian kawalan kos yang berkesan dan kawalan dalaman yang kuat adalah sebahagian besar dari apa yang memisahkan perniagaan yang sangat berjaya dengan yang kurang berjaya. Walaupun setiap rakan dari pemilik perniagaan ke bawah bertanggungjawab untuk mengawal kos dan mematuhi kawalan dalaman, anggota kakitangan pengurusan kewangan memberikan pengawasan kewangan untuk seluruh organisasi.

Read More

Cara Memulakan Forum VIP di phpBB

Sistem phpBB membolehkan anda membuat forum VIP persendirian di mana hanya ahli yang dijemput dapat membaca catatan dan membalas. perisian phpBB adalah sistem percuma yang anda pasang di mana-mana pelayan Web, jadi anda boleh menghoskan papan mesej di laman web anda. Kawasan VIP dilindungi kata laluan, dan tidak dapat dirayapi oleh bot mesin pencari.

Read More

Strategi Pertumbuhan untuk Intinya

Strategi pertumbuhan untuk perniagaan kecil adalah sama dalam jenis ekonomi, kemelesetan atau sebaliknya. Anda ingin menjana lebih banyak dolar melalui pintu depan perniagaan anda ke daftar tunai, atau ke kunci kira-kira anda, dan anda ingin melakukannya dengan kos yang lebih rendah. Pendekatan serampang tiga mata dengan pengukuran yang teliti akan membantu syarikat anda berkembang dalam iklim apa pun.

Read More

Tiada Kebisingan Dari Pembesar Suara iPhone

Walaupun iPhone dirancang untuk digunakan terutamanya dengan fon kepala, peranti ini mempunyai pembesar suara terpasang untuk memudahkan nada dering dan amaran lain yang dapat didengar. Permainan, aplikasi, muzik dan video semuanya menggunakan pembesar suara bawaan iPhone jika tidak ada fon kepala. Sekiranya tidak ada suara yang dapat didengar, periksa perkara berikut untuk menyelesaikan masalah tetapan pembesar suara dan audio dalaman.

Read More

Polisi dan Prosedur Penjagaan Anak di Rumah

Menjalankan kemudahan penjagaan anak di rumah adalah tanggungjawab utama. Dengan itu tanggungjawab untuk mengawasi, memelihara dan menjaga keselamatan anak-anak dalam jagaan anda. Sebahagian daripada tanggungjawab ini adalah membuat dasar dan prosedur untuk rumah jagaan anak anda dan memastikan bahawa setiap orang yang bekerja dengan orang yang anda ikuti mengikuti garis panduan tersebut.

Read More

Cara Melumpuhkan Wayarles pada MacBook

Utiliti AirPort MacBook anda membolehkan anda mengawal bagaimana dan kapan anda menyambung tanpa wayar ke Internet, pencetak Wi-Fi dan rangkaian kawasan setempat. Apabila AirPort diaktifkan, ia secara automatik mencari secara berkala untuk sambungan tanpa wayar yang mungkin anda sertai. Proses ini menghabiskan tenaga dan mengurangkan jangka hayat bateri anda.

Read More

Cara Memenuhi Visi & Misi Organisasi

Semasa anda memulakan perniagaan kecil anda, beberapa tugas pertama yang anda laksanakan mungkin menyusun pernyataan visi dan misi. Apabila anda menyelesaikan tugas-tugas ini, anda mungkin menuliskan penyataan ini tanpa gambaran yang jelas mengenai bagaimana anda akan mencapai tujuan utama ini. Daripada membiarkan kekurangan rancangan yang jelas untuk mendorong anda untuk mencapai matlamat ini, anda harus berusaha untuk mencapai titik akhir ini secara aktif.

Read More