Cara Membongkar Headset Tanpa Wayar Logitech

Sekiranya anda menyedari bahawa bunyi pada alat dengar wayarles Logitech anda memotong dan keluar atau mikrofon berhenti berfungsi sekejap, anda tidak bersendirian. Beberapa alat dengar wayarles Logitech mengembangkan masalah ini dari semasa ke semasa. Sekiranya anda masih dalam jaminan atau dalam tempoh pengembalian, anda boleh menukar alat dengar masalah anda dengan yang baru; jika tidak, membaiki alat dengar tanpa wayar Logitech tidak sukar dan hanya memerlukan beberapa minit masa anda.

Pembongkaran

1

Tarik bantal telinga dari pembesar suara plastik.

2

Tanggalkan skru di kedua sisi yang memegang penutup pembesar suara di tempatnya. Penutup juga boleh dilekatkan pada bingkai dengan pelekat, jadi gunakan pemutar skru anda untuk melepaskan penutup jika perlu.

3

Lepaskan pembesar suara dengan perlahan, tetapi jangan memaksanya - wayar masih terpasang ke sisi lain. Anda biasanya boleh membalikkannya dan mengetuk bahagian luar untuk membebaskan pembesar suara dari tempatnya. Di bawah pembesar suara, anda akan melihat skru yang melekat pada bingkai.

4

Tanggalkan skru bingkai dan gunakan alat prying anda untuk melepaskan bingkai dengan berhati-hati.

5

Lepaskan empat skru Phillips untuk mendedahkan papan litar. Dari sini, anda boleh melepaskan wayar pembesar suara untuk memudahkan pengendalian unit.

6

Tanggalkan skru papan litar dengan berhati-hati - tidak ada yang lain menahan papan yang terdedah ke bingkai, jadi kemungkinan akan jatuh jika anda memegang unit pada sudut.