Cara Membeli Francais Pizza Hungry Howie

Hungry Howie's Pizza mempunyai hampir 600 francais yang beroperasi di hampir seluruh Amerika Syarikat. Apabila anda memilih untuk membeli francais Hungry Howie, anda mendapat nama syarikat, ditambah dengan latihan, penjualan dan sokongan pemasaran yang luas. Pertolongan semacam itu boleh menjadi perbezaan antara kejayaan dan kegagalan dengan restoran pizza, itulah sebabnya mengapa banyak orang memilih untuk membeli francais dan bukannya memilih sendiri. Sekiranya anda memutuskan untuk membeli francais, wakil syarikat akan membantu anda setiap langkah, dan mereka akan terus memberikan sokongan walaupun kedai anda dibuka.

1

Kumpulkan wang tunai yang anda perlukan untuk membuka Hungry Howie's. Kosnya akan sangat berbeza bergantung pada tempat anda berada, tetapi secara amnya anda boleh membelanjakan mana saja dari $ 172,000 hingga lebih dari $ 400,000 untuk memulakan restoran anda. Bayaran francais adalah $ 20,000 dari jumlah keseluruhan, tetapi sebahagian besar kos adalah untuk lokasi dan kemudahan. Perbelanjaan lain, seperti iklan dan insurans, juga diperhitungkan dalam jumlah ini. Menurut syarikat itu, anda harus mempunyai nilai bersih sekurang-kurangnya $ 250,000, dengan aset cair $ 80,000 atau lebih, sebelum anda melabur dalam francais Hungry Howie.

2

Hubungi pejabat utama Hungry Howie. Wakil francais di sana akan menjawab sebarang pertanyaan, dan mereka akan memastikan anda mendapat semua borang yang anda perlukan untuk membeli francais. Sekiranya anda memerlukan bantuan untuk mengisi borang, wakil syarikat juga ada untuk membantu anda mengisi borang tersebut.

3

Sahkan bahawa tempat pilihan anda adalah lokasi yang boleh diterima. Hungry Howie's tidak tersedia di semua negeri, jadi hubungi syarikat untuk memastikan negeri anda diluluskan. Rantai ini juga melarang pembukaan kedai baru jika akan mengganggu francais Hungry Howie yang ada, jadi anda perlu memilih lokasi yang belum mempunyai satu. Sekiranya kawasan anda tidak tersedia untuk Hungry Howie's yang baru, hubungi syarikat untuk maklumat mengenai lokasi yang tersedia.

4

Isi permohonan francais. Ini adalah proses yang panjang, kerana anda perlu memasukkan bukan sahaja maklumat peribadi, tetapi juga maklumat kewangan yang luas. Sekiranya anda mesti mendapatkan pembiayaan untuk membayar francais anda, inilah masanya untuk memohon supaya anda dapat memasukkan maklumat tersebut dengan aplikasi anda. Hungry Howie's tidak mengendalikan sebarang pembiayaan, tetapi syarikat dapat membantu anda mendapatkan dana yang diperlukan dari pemberi pinjaman yang boleh dipercayai.

5

Bercakap dengan eksekutif syarikat mengenai memulakan francais Hungry Howie anda. Sekiranya mereka menerima anda sebagai pemegang francais, pakar dari syarikat akan membantu anda memilih lokasi yang tepat untuk restoran anda, membina atau mengubahsuai bangunan yang ada jika perlu, membuat iklan dan mempersiapkan pembukaan besar setelah Hungry Howie's anda siap.