Plugin WordPress untuk Memaparkan Catatan Pilihan

Apabila seseorang mengunjungi laman web perniagaan anda untuk pertama kalinya, tujuan anda adalah mengarahkannya secepat mungkin ke tindakan yang diinginkan seperti membeli produk atau mendaftar untuk menerima lebih banyak maklumat melalui e-mel. Sekiranya laman web anda mengandungi banyak kandungan, mungkin sukar bagi pelawat baru untuk mencari kandungan menarik yang mendorong mereka untuk mengambil tindakan tersebut kecuali anda menunjukkannya. Plugin pos unggulan membolehkan anda melakukannya dengan meletakkan slaid besar di laman utama laman web anda atau memaparkan lakaran kecil pos di bar sisi. Plugin ini menyajikan kandungan anda dalam format menarik yang mendorong pengunjung baru untuk melihat dan mengklik.

Widget Pos Pilihan

Widget ini membolehkan anda menampilkan satu pos di bar sisi laman web anda. Anda juga dapat menampilkan banyak catatan dengan menambahkan widget ke bar sisi anda lebih dari satu kali. Setiap contoh widget membolehkan anda memilih pos unggulan pilihan anda bersama dengan pos sandaran untuk widget ditampilkan ketika pos unggulan adalah yang sedang dilihat. Widget mempunyai beberapa pilihan penyesuaian, memberikan Anda kemampuan untuk menampilkan gambar kecil, menambahkan batas atau mengubah gaya teks.

Tatal Posting Pilihan

Pemalam ini membolehkan anda menambahkan slaid siaran yang diketengahkan ke laman web anda dengan memasukkan sebaris kod dalam salah satu fail templat. Plugin menggunakan JavaScript untuk membuat slider besar di laman utama laman web anda, secara automatik meningkatkan gambar yang lebih kecil ke atas. Anda boleh menambahkan kesan seperti drop shadow dan tepi bulat ke slaid dan juga dapat memaparkan slider dalam post atau halaman dengan menggunakan kod pendek tiga huruf.

Satu lagi Plugin Posting Pilihan

Namun Plugin Posting Pilihan Lain mempunyai pilihan penyesuaian yang kurang daripada Skrol Posting Pilihan. Walau bagaimanapun, anda mungkin lebih mudah untuk mengkonfigurasi jika anda adalah pengguna WordPress pemula, walaupun anda masih perlu mengedit fail templat untuk memaparkan pos unggulan di laman utama laman web anda. Namun Plugin Posting Pilihan Lain membolehkan anda memaparkan post dan halaman. Sekiranya laman web anda mempunyai banyak penyunting, anda juga boleh memberi bukan pentadbir kemampuan untuk memilih siaran unggulan.

Grid Posting Pilihan

Walaupun kebanyakan plugin pos unggul membuat slaid gambar besar yang menggunakan lebar halaman sepenuhnya, plugin Grid Posts Unggulan memaparkan lakaran kecil untuk beberapa catatan unggulan secara serentak. Ini mungkin berfungsi dengan baik jika anda mempunyai banyak siaran yang ingin anda tampilkan, kerana pelawat ke laman web anda dapat melihat semua kandungan unggulan laman web anda tanpa menunggu slaid menatal. Plugin Unggulan Pos Grid menggunakan JavaScript untuk menjadikan slaid siaran yang diketengahkan dan membolehkan anda menyesuaikan pelbagai aspek penampilan slaid seperti jumlah baris dan lajur, gambar unggulan dan gaya teks.