Cara Memulakan Kedai Bekalan Anjing Drop Pengiriman Dalam Talian

Penghantaran drop dalam talian adalah teknik yang membolehkan anda menjual barang dagangan tanpa perlu menyimpan stok di tempat perniagaan anda. Untuk menjual bekalan haiwan kesayangan, anda membuat perjanjian dengan pemborong untuk memasarkan produknya. Apabila produk dijual, perniagaan borong menghantar bekalan anjing kepada pelanggan secara langsung. Pendapatan anda adalah perbezaan antara harga bertanda dan harga yang dikenakan oleh pemborong. Berhati-hatilah dengan penipuan penghantaran drop dalam talian yang tidak memberikan produk seperti yang dijanjikan.

1

Daftar untuk bekerja dengan pemborong bekalan anjing. Syarikat yang menyediakan perkhidmatan penghantaran drop dan menjual bekalan haiwan kesayangan termasuk Top Dawg Pet Supply, Bradley Caldwell dan LNC Pet Supply.

2

Pilih produk bekalan anjing yang ingin anda jual dari pemborong. Pemborong memberikan gambar dan keterangan mengenai produk yang ada dalam katalognya. Bekalan anjing yang eksklusif dan sukar dicari menghadkan persaingan pasaran anda.

3

Kirimkan bekalan anjing di laman web e-dagang anda. Sekiranya syarikat anda mempunyai laman web, iklankan produk di sini. Sebagai alternatif, anda boleh memasarkan produk bekalan anjing di eBay dan laman web lelongan lain.

4

Tentukan harga runcit bekalan anjing. Hitung berapa banyak markup yang anda perlukan untuk menjana keuntungan. Sertakan kos pemborong dan kos iklan. Sekiranya anda memutuskan penanda harga 40 peratus untuk kolar anjing $ 2, harga runcit di laman web anda adalah $ 2.80.

5

Jual produk bekalan anjing. Setelah pesanan dibuat, anda memfailkan borang pesanan dengan pemborong. Berikan butiran pesanan, alamat penghantaran pelanggan dan bayar harga borong. Pemborong mencetak label pemulangan anda pada bungkusan dan menghantarnya terus kepada pelanggan.