Cara Menjadi Penjual Komputer Riba Toshiba yang Sah

Toshiba menawarkan Program Rujukan Pengecer bertaraf lima bintang untuk pemilik yang berkelayakan atau bakal pemilik perniagaan menjual semula komputer. Program ini merangkumi sokongan daripada perwakilan Toshiba profesional dan pembayaran balik yang cepat untuk membantu rakan kongsi Toshiba mendapatkan pendapatan sebanyak mungkin, baik sekarang dan masa depan. Anda dapat memberikan kemudahan kepada pelanggan anda seperti komputer riba yang dibina khas, program pertukaran untuk komputer riba mereka sekarang dan peluang untuk menawarkan perkhidmatan jaminan sebagai Rakan Servis yang Sah sekiranya anda ingin melalui jalan tersebut.

1

Kaji perincian Program Rakan Kongsi Pilihan. Seperti mana-mana hubungan perniagaan yang mungkin anda pertimbangkan, sebaiknya tinjau program penjual semula Toshiba dan pastikan program tersebut sesuai dengan tujuan perniagaan anda. Lihat program rebat Toshiba dan tanyakan mengenai harga istimewa yang mungkin dapat membantu anda menjual komputer riba Toshiba dengan harga yang kompetitif.

2

Hantarkan permohonan anda. Setelah anda menentukan bahawa komputer riba Toshiba akan membuat penambahan yang menguntungkan pada inventori anda, mohon status peniaga yang sah. Anda boleh membuat permohonan secara dalam talian atau meminta permohonan dengan menulis kepada Toshiba America Information Systems, Inc., 9740 Irvine Avenue, Irvine, CA 92618.

3

Bayar yuran permohonan. Pada masa penulisan ini, apabila anda memohon untuk menjadi peniaga komputer riba Toshiba yang sah, anda diminta membayar yuran permohonan $ 750.

4

Lulus pemeriksaan kemudahan. Kerana komitmennya terhadap perkhidmatan dan kualiti, Toshiba mungkin meminta anda menyerahkan pemeriksaan kemudahan, baik oleh perwakilan langsung atau melalui tinjauan foto terperinci yang perlu anda kirimkan atas permintaan.