Spesifikasi Tablet Media Pan Android

Media Tablet - juga disebut sebagai Pan Android Media Tablet dan Panimage R79RT2W5 - adalah komputer tablet yang dikembangkan oleh Panimage. Peranti ini dikuasakan oleh sistem operasi mudah alih Android Google. Ciri-ciri Media Tablet termasuk paparan skrin sentuh 7 inci, kamera digital bersepadu, keupayaan Wi-Fi dan slot kad memori.

Saiz dan Bateri

Panimage Media Tablet berukuran tinggi 7,8 inci, lebar 5,0 inci dan tebal 0,6 inci pada titik paling tebal. Beratnya 14.4 auns sebelum peningkatan dan aksesori pilihan. Pek bateri lithium-ion yang boleh dicas semula terbina dalam memberikan kuasa pada peranti. Penyesuai AC yang disertakan membekalkan peranti dengan kuasa luaran. Bersama dengan penyesuai AC, Panimage menjual Tablet Media yang digabungkan dengan stylus, manual pengguna dan panduan memulakan cepat.

Pemproses, Memori, Penyimpanan

Panimage melengkapkan Tablet Media dengan pemproses ARM. Tidak seperti iPad Apple dan BlackBerry's PlayBook, Panimage tidak menerbitkan model pemproses atau spesifikasinya dalam bahan promosi untuk Media Tablet. Untuk ingatan, Media Tablet dilengkapi dengan RAM 256MB. Untuk simpanan, Media Tablet mempunyai cakera keras 2GB onboard. Panimage juga dilengkapi Media Tablet dengan slot kad memori microSD untuk penyimpanan tambahan dan untuk memindahkan fail ke dalam dan di luar peranti.

Paparan dan Multimedia

Media Tablet mempunyai paparan LCD skrin sentuh TFT 7-inci dengan resolusi asli 800 x 480 piksel. Skrin Media Tablet mempunyai nisbah aspek 16 hingga 9 dan kecerahan 220 nits. Cip grafik bersepadu mengendalikan video di Media Tablet. Pengawal audio bersepadu mengendalikan bunyi, memainkan semula audio melalui sepasang pembesar suara stereo terbina dalam. Panimage juga melengkapkan Media Tablet dengan mikrofon terpasang dan kamera digital bersepadu.

Maklumat tambahan

Panimage melengkapkan Media Tablet dengan kad Wi-Fi 802.11b / g untuk menyambung ke Internet melalui rangkaian kawasan tempatan. Peranti ini juga mempunyai satu port USB 2.0 dan bicu fon kepala 3.5 milimeter. Perisian yang dipasang pada peranti ini merangkumi aplikasi YouTube, pemain audio, pelanggan e-mel, penyemak imbas Web, penonton video dan foto. Tablet Media hanya serasi dengan format fail tertentu, termasuk MP3, WMA, AVI, MP4, DOC, XML, PDB, PPT, PDF, CHM, UMD dan TXT. Peranti ini dilengkapi dengan jaminan satu tahun.