Cara Menghilangkan Janji Gandakan di Outlook

Outlook bukan sahaja membantu menguruskan e-mel dan kenalan perniagaan anda tetapi juga menguruskan janji harian, mingguan dan bulanan. Aplikasi ini diselaraskan dengan pelbagai telefon pintar dan tablet serta komputer lain. Semasa mengimport janji temu ke Outlook melalui proses penyegerakan, kadangkala item pendua muncul kerana anda atau rakan sekerja memasuki acara yang sama atau bertemu ke dalam Outlook dan peranti lain. Anda boleh membuang item pendua dengan cepat dan segera setelah mengimport data dari telefon pintar atau peranti lain.

1

Buka Outlook dan klik pautan "Kalendar". Klik pada tab "View" dan kemudian klik "Change View."

2

Klik ikon "Daftar" untuk melihat semua janji temu dalam kalendar anda dalam format senarai - semua janji temu akan muncul dalam jadual. Klik kanan pada mana-mana tajuk lajur dan klik "Field Chooser." Klik "Semua bidang janji temu."

3

Klik dan seret medan "Diubah" ke tajuk di bahagian atas jadual yang mengandungi semua janji temu anda. Semua janji temu dalam jadual akan disusun dan anda akan melihat temu janji pendua secara visual.

4

Tekan dan tahan kekunci "Ctrl" dan klik pada item pendua untuk menyerlahkannya. Tekan kekunci "Padam" untuk membuang janji yang diserlahkan.