Cara Memulakan Halaman Salvage

Kepenggunaan Amerika masih hidup dan sihat. Walaupun terdapat turun naik ekonomi, orang masih membeli produk - sering diganti barang yang masih dalam keadaan baik. Akibatnya, halaman penyelamatan telah menjadi repositori untuk begitu banyak barang yang dapat digunakan, rancangan TV kabel yang menampilkan "pemetik" kreatif yang melakukan perjalanan dari satu tempat barang rongsokan ke halaman berikutnya yang menuntut dan memilih semula barang-barang yang selamat telah menjadi popular. Halaman penyelamatan anda boleh menjadi magnet bagi perajin, mekanik dan pemburu harta karun lain jika anda membina reputasi untuk membawa jenis sampah eklektik.

1

Lawati halaman penyelamatan di kawasan geografi anda. Anda akan melihat perbezaan yang ketara. Satu halaman mungkin merupakan kuburan automotif dan perkakas. Yang lain mungkin tidak menerima apa-apa kecuali sekerap yang sudah dipecah. Yang ketiga mungkin pakar dalam sisa seni bina dan bahan kitar semula yang dicari oleh pengrajin. Sudah tentu, anda mungkin mahu kemudahan anda menjadi "kedai sehenti" yang membolehkan orang ramai mencari semua bahan yang disebutkan di atas (dan banyak lagi) di satu tempat.

2

Pilih tanah yang dizonkan untuk kawasan penyelamatan komersial. Jenis sampah yang anda ingin terima mungkin menentukan kemampuan anda untuk mendapatkan pengezonan. Sebaliknya, dapatkan halaman penyelamatan yang berfungsi dengan perbezaan zonasi di tempat dan anda akan berada di depan permainan. Tanya lembaga pengezonan mengenai undang-undang semasa sebelum anda membeli bungkusan itu. Kerajaan perbandaran, Agensi Perlindungan Alam Sekitar, aktivis udara dan air bersih dan kumpulan lain secara berkala berusaha untuk menutup kawasan penyelamatan dan repositori lain, jadi pastikan harta yang anda pilih tidak ada di dalam senarai mereka sebelum anda memperoleh lesen dan izin . Kredensial yang dimiliki oleh bekas pemilik mungkin tidak akan dipindahkan kepada anda sekiranya negeri anda tidak mengizinkannya.

3

Gabungkan diri anda dengan organisasi yang didedikasikan untuk mempromosikan penyelamatan di kawasan negara anda. Sebagai contoh, Persatuan Pembongkaran Auto State of California menganjurkan bagi pihak pemilik halaman penyelamatan dan memerhatikan isu-isu persekitaran, perlesenan, keselamatan dan standard serta parameter penyimpanan penyelamatan. Organisasi seperti ini boleh menjadi sangat berharga jika anda berpegang teguh pada peraturan dan ingin mengelakkan sekatan oleh pemeriksa sekiranya anda secara tidak sengaja menerima bahan-bahan yang dilarang di leher hutan anda. Adalah masuk akal untuk meminta bantuan profesional ini secara berkala sekiranya anda baru dalam perniagaan penyelamatan dan memerlukan arahan.

4

Daftar di bengkel yang dikendalikan EPA untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara menjalankan halaman penyelamatan anda dengan selamat dan cekap. Jadilah pakar penambakan yang berpengalaman sehingga kemudahan anda dilengkapi dengan bahan-bahan penghias hijau dan orang-orang yang mencari bahan buangan yang mesra alam. Berpartisipasi dalam projek pembinaan bangunan untuk mendapatkan pilihan pertama dari balok, lantai, lekapan, tingkap, perkakasan vintaj dan harta karun lain yang tertinggal ketika bangunan dihancurkan. Kembangkan reputasi untuk menjadi halaman penyelamatan seni bina terkemuka dengan memerhatikan trend penyelamatan. Untuk itu, anda mungkin ingin berafiliasi dengan kumpulan profesional seperti Persatuan Penggunaan Bahan Binaan, sebuah organisasi nirlaba yang ditujukan untuk penambakan bahan. Sertailah dan terakreditasi dalam membina dekonstruksi sehingga anda dilihat sebagai pakar dalam bidang anda.

5

Tentukan perniagaan di halaman penyelamatan anda. Pilih nama untuk halaman yang mendapat perhatian dan pintar sehingga mudah diingat. Dapatkan nombor EIN dari Pendapatan Dalaman sehingga pendapatan dan perbelanjaan halaman simpanan anda dijalankan secara eksklusif melalui akaun bank perniagaan khusus yang terikat dengan nombor tersebut. Beli insurans di harta tanah untuk melindungi aset anda dan buat semua sistem yang anda perlukan untuk mengambil pekerja dan menahan cukai gaji.