Apakah Kos Permulaan yang Berkaitan Dengan Memulakan Agensi Jururawat Bertugas Swasta?

Penduduk Amerika yang semakin tua telah mewujudkan permintaan baru dan sangat kuat untuk jururawat bertugas swasta. Agensi yang mampu merekrut sebilangan jururawat yang baik dan boleh dipercayai dapat menghasilkan banyak wang yang menagih kadar rawatan swasta. Namun, mendirikan perniagaan seperti itu tidak semudah yang muncul. Jururawat berdaftar dan jururawat praktikal berlesen melakukan rawatan pesakit secara langsung dan memberikan perkhidmatan perubatan. Itu mengklasifikasikan perniagaan anda sebagai penyedia perkhidmatan kesihatan dan menjadikannya tertakluk kepada perlesenan dan peraturan yang sesuai. Sebelum menghantar jururawat untuk tugas pertama agensi anda, anda perlu memenuhi semua peraturan dan kewajiban undang-undang anda serta mempersiapkan diri untuk kos mengurus perniagaan penjagaan kesihatan.

Bayaran Pelesenan

Operasi kejururawatan tugas swasta pada dasarnya adalah penyedia penjagaan kesihatan di rumah. Anda memerlukan lesen kesihatan rumah dari jabatan kesihatan negeri anda dan juga lesen perniagaan tempatan. Bayaran pelesenan berbeza-beza mengikut negeri dan boleh melebihi $ 400 dengan mudah. Bayaran lesen perniagaan tempatan ditetapkan oleh bandar anda dan biasanya terdapat di laman web bandar atau daerah anda. Untuk mendapatkan izin negeri, anda memerlukan pentadbir agensi kesihatan rumah. Sekiranya anda atau seseorang yang ingin anda upah tidak mempunyai kelayakan tersebut, anda juga perlu mempertimbangkan kos kursus, peperiksaan dan yuran pelesenan untuk mendapatkan lesen pentadbir.

Insurans

Menyediakan rawatan kesihatan mempunyai risiko. Pesakit mempunyai masalah dan komplikasi yang tidak dapat ditangani oleh perawat terbaik. Kemalangan juga berlaku - orang jatuh dan ubat tidak diberi label. Agensi anda memerlukan insurans liabiliti profesional untuk menangani kecelakaan tersebut. Kemudian ada apa yang boleh berlaku kepada pekerja anda. Bekerja di persekitaran rumah orang yang tidak diketahui dan tidak dapat diramalkan menyebabkan perawat anda menghadapi bahaya keselamatan yang tidak dapat anda lihat mulai dari permaidani yang longgar hingga anggota keluarga yang kasar. Tidak seperti kemudahan perubatan, jururawat tidak dapat memanggil pekerja penjagaan kesihatan lain untuk mendapatkan bantuan lif, pemindahan dan pengekangan. Semua perkara ini menambah pendedahan tanggungjawab yang besar bagi anda sebagai majikan. Akibatnya, anda memerlukan insurans am dan insurans pampasan pekerja.

Pemasaran Dan Pengambilan

Agensi adalah orang tengah dan mempunyai pekerjaan yang mencabar dalam penawaran dan permintaan. Jururawat mendapat permintaan tinggi dan dicari oleh majikan di seluruh negara. Untuk mendapatkan kumpulan jururawat yang berkualiti dalam pekerjaan anda, anda perlu membuat perekrutan. Ini mungkin termasuk pengiklanan, pengirim surat, ledakan e-mel, panggilan sejuk dan menghadiri pameran perdagangan dan konvensyen. Sudah tentu, anda juga memerlukan pelanggan. Anda mempunyai pelbagai teknik untuk memasukkan nama anda ke dalam masyarakat, beberapa di antaranya mungkin mengunjungi pejabat perubatan, membawa perancang keluar hospital untuk makan tengah hari, memasarkan pengendali kemudahan tempat tinggal yang dibantu, mengiklankan kepada pekerja sosial dan menghantar surat kepada penduduk komuniti pesara . Anda perlu merangka strategi dan anggaran yang sesuai.

Perbelanjaan Pejabat

Sekiranya anda merancang untuk mengendalikan pejabat di luar rumah anda, anda perlu menjelaskan kos ruang pejabat komersial. Sehingga agensi anda mempunyai 20 atau lebih jururawat yang bertugas, anda mungkin tidak memerlukan lebih daripada pejabat dua atau tiga orang. Faktor kos untuk pelbagai talian telefon, Internet, bekalan pejabat dan mungkin mesin fotokopi.

Bayaran Balik

Agensi sering mengganti kos tertentu untuk jururawat sebagai insentif dan faedah pekerjaan. Ada yang membayar kos makan semasa bertugas dan ada yang membayar jarak tempuh ke dan dari tempat kerja. Sekiranya anda mempunyai jururawat menukar lokasi selama hari kerja atau jika jururawat menjalankan tugas untuk pelanggan anda sebagai sebahagian daripada hari kerjanya, anda mesti, oleh undang-undang, membayar balik jarak tempuhnya.