Penyelesaian Pengiklanan Rumah Pengebumian

Ramai orang tidak suka memikirkan kematian sehingga ia kelihatan langsung di mata. Perkhidmatan rumah pengebumian mesti mengatasi halangan ini untuk memenangi perniagaan. Mencari kaedah untuk mendidik calon pembeli mengenai pentingnya pra-perancangan adalah kunci untuk memilih penyelesaian iklan. Anda juga perlu menutup pangkalan anda dengan mengiklankan perkhidmatan pengebumian untuk orang yang orang yang mereka sayangi tidak merancang lebih awal.

Media Sosial

Cari pelanggan pra-perancangan baru dengan menyediakan blog dan laman perniagaan Facebook untuk mendorong rujukan dan membina hubungan dengan pengikut anda. Berkongsi maklumat, petua dan sumber mengenai kepentingan pra-perancangan. Ingatkan pembaca bahawa mereka tidak mahu keluarga mereka berebut untuk membuat urusan pengebumian ketika mereka sedang bersedih dan bingung. Topik lain yang perlu dibincangkan merangkumi fakta dan petua mengenai pembakaran mayat dan cara terbaik untuk menjelaskan keinginan seseorang kepada ahli keluarga. Berkongsi cerita mengenai orang yang anda berikan perkhidmatan pra-perancangan, dan jelaskan bagaimana pelanggan anda merasa lebih baik dalam membuat pengaturan, mengetahui keinginan mereka akan dipenuhi apabila tiba waktunya.

Direktori Dalam Talian

Mendaftar dengan direktori rumah pengebumian dalam talian adalah idea bijak untuk membuat perniagaan anda disenaraikan dan diperhatikan ketika orang mencari perkhidmatan tersebut melalui mesin carian. Dalam senarai anda, berikan pautan ke laman web anda supaya pelawat dapat memperoleh lebih banyak maklumat mengenai jenis perkhidmatan pengebumian yang anda tawarkan dan membaca mengenai pilihan yang anda berikan. Sebilangan besar direktori boleh dicari melalui poskod atau bandar dan negeri. Sekiranya anda mempunyai pesaing di kawasan anda, cari tahu apa yang diperlukan untuk menyenaraikan senarai anda di bahagian atas hasil sehingga mendapat lebih banyak perhatian.

Cetakan Terbitan

Tanyakan mengenai menulis lajur atau artikel untuk surat khabar komuniti tempatan anda untuk menjelaskan pentingnya pra-merancang pengebumian dan bagaimana membuat orang yang selamat mengetahui keinginan seseorang. Terangkan proses membuat urusan pengebumian dari sudut pandangan ahli keluarga untuk menjelaskan bagaimana proses itu dapat berjalan dengan lebih lancar dengan pra-perancangan. Dalam baris sampingan yang menyertai artikel anda, berikan pautan ke panduan pra-perancangan percuma di laman web anda untuk mendorong pembaca untuk menghubungi anda. Ini juga memberi anda nama orang yang boleh anda iklankan melalui e-mel atau surat terus untuk membantu orang yang baru menggunakan perkhidmatan pra-perancangan anda. Letakkan iklan dalam penerbitan pada masa yang sama artikel anda kelihatan memberi pendedahan di rumah pengebumian anda.

Buku telefon

Iklan di halaman kuning membantu menarik orang yang tidak menggunakan Internet atau yang memerlukan perkhidmatan rumah pengebumian terburu-buru kerana kematian orang yang disayangi. Lihatlah ukuran iklan dalam kategori rumah pengebumian buku telefon anda, dan jika boleh dibeli, satu yang lebih besar daripada pesaing anda. Kemudian, gunakan tajuk utama yang memberikan penyelesaian, seperti menolong orang yang memerlukan khidmat pengkebumian dengan segera. Senaraikan juga perkhidmatan pra-perancangan dan kremasi, bagi mereka yang merancang lebih awal.